Sindangwangi, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sindangwangi

Peta lokasi Kacamatan Sindangwangi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 31,76 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Sindangwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png