Lompat ke isi

Sindangwangi, Padahérang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sindangwangi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sindangwangi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPadahérang

Sindangwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padahérang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.