Sinduadi, Mlati, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Sinduadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténSléman
KacamatanMlati
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDamanhuri

Sinduadi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mlati, Sléman, Daérah Istiméwa Yogyakarta, Indonésia.


Gnome-home.svg