Sinduk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sinduk nyaéta séndok badag dijieun tina batok maké gagang.[1] Sinduk aya nu dijieun tina kaléng, séng, alumunium atawa palastik.[1] Ari gunana pikeun nyiukan angeun tina katél, lalayah jeung saterusna ti éta.[1]

Nulis.jpg
  1. a b c R.A., Danadibrata (2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Kiblat Buku Utama. p. 640.