Sipolha Horison, Pematang Sidamanik, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sipolha Horison
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPematang Sidamanik

Sipolha Horison nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pematang Sidamanik, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pematang Sidamanik, Simalungun