Sirnajati, Cibarusah, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sirnajati
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Cibarusah

Sirnajati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibarusah, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg