Sirnajaya, Gununghalu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sirnajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanGununghalu

Sirnajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.