Situgedé, Subang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Situgedé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanSubang

Situgedé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Subang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg