Sléman, Sliyeg, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sléman
Kalurahan/Désa
Arya.sleman.sliyeg.village.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg

Sléman (Basa Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦩꦤ꧀) nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg