Sléman Lor, Sliyeg, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sléman Lor
Kalurahan/Désa
Arya.sleman.lor.sliyeg.village.2014.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg

Sléman Lor (Basa Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦩꦤ꧀ꦭꦺꦴꦂ) nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg