Soklat, Subang, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Soklat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanSubang

Soklat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.