Sri Agung, Sungkai Jaya, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Jaya

Sri Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Jaya, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sungkai Jaya, Lampung Kalér


Gnome-home.svg