Sungkai Jaya, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sungkai Jaya

Peta lokasi Kacamatan Sungkai Jaya
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sungkai Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Sungkai Jaya, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png