Sri Numpi, Bumi Agung, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Numpi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBumi Agung

Sri Numpi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bumi Agung, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bumi Agung, Way Kanan


Gnome-home.svg