Srijaya, Tambun Utara, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Srijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTambun Utara

Srijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambun Utara, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg