Sudimampir, Sliyeg, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sudimampir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg

Sudimampir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg