Suga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suga
Suga, 2019
GumelarMin Yoon-gi
9 Maret 1993 (1993-03-09) (yuswa 27)
Daegu, Korea Kidul
Pagawéan
Taun aktip2010-ayeuna
Karir musik
Nami lianAgust D
Aliran
  • Hip hop
Alat musik
  • Vocals
LébelBig Hit Entertainment
Maén diBTS
Ramatlokabts.ibighit.com
Tanda tangan

Min Yoon-gi (gumelar 9 Maret 1993; umur 27 taun; Hangul: 민윤기)[1] langkung dikenal salaku Suga, mangrupikeun rapper, penyanyi, panulis lagu sareng produser rékaman. Anjeunna anggota grup idola pria Korea Kidul, BTS, dikelola ku Big Hit Entertainment. Dina Agustus 2016, anjeunna merilis album solo kahijina dina bentuk mixtape judulna Agust D, nganggo nami Agust D.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Park, Han-bit (October 7, 2016). 방탄소년단의 슈가, 민윤기, 혹은 Agust D. Grazia Korea (dalam Korean). Seoul Media Group. Diakses tanggal January 19, 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg