BTS

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BTS
BTS pikeun LG Electronics di 2018
Jarum jam, ti kénca: V, J-Hope, RM, Jin, Jimin, Jungkook, jeung Suga
Profil
Nami lian
  • Bangtan Boys
  • Bulletproof Boy Scouts
  • Beyond the Scene
  • Bangtan Sonyeondan
AsalSeoul, Korea Kidul
Aliran
Taun aktip2013 (2013)–ayeuna
Lébel
Ramatlokabts.ibighit.com
Anggota ti
BTS
Ngaran Jepang
Kanji: 防弾少年団
Hiragana: ぼうだんしょうねんだん
Nama Korea
Hangul: 방탄소년
Hanja: 防彈少年

BTS (Hangul: 방탄소년단; RR: Bangtan Sonyeondan), salaku katelah Bangtan Boys, ogé katelah Bangtan Boys, nyaéta pita tujuh anggota ti Koréa Kidul dibentuk ku Big Hit Entertainment. Nami teras janten Beyond the Scene dina bulan Juli 2017.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Glasby, Taylor (December 13, 2016). "The 20 best K-Pop tracks of the year". Dazed. Diarsipkan dari versi asli tanggal December 21, 2016. Diakses tanggal February 15, 2017. ... seven-piece BTS have been cranking out close-to-the-bone lyrics and impressively melding hip hop, pop, electronica, and rock. 
  2. "シングル「血、汗、涙」を5月10日にリリース!". BTS Universal Music Japan Page. Universal Music LLC, Japan. March 23, 2017. Diarsipkan dari versi asli tanggal March 24, 2017. Diakses tanggal March 24, 2017. 
  3. Friedman, Roger (August 25, 2018). "Crazy Rich Asians: South Korean Boy Band BTS First US Release Explodes Gangnam Style, Swamps iTunes Singles, Album Charts". Showbiz411. Diakses tanggal August 25, 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg