RM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
RM
RM, 2019
Ngaran asli김남준
GumelarKim Nam-joon
12 Séptémber 1994 (1994-09-12) (yuswa 26)
Ilsan-gu, Goyang, Korea Kidul
PadumukanHannam-dong, Seoul, Citakan:Country data Korea Selatan[1]
Pagawéan
  • Rapper
  • panulis lagu
  • produser rekaman
Karir musik
Aliran
Alat musikVokal
Taun aktip2013–ayeuna
LébelBig Hit Entertainment
Maén di
RM
Hangul
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunGim Nam-jun
McCune-ReischauerKim Namchun
Tanda tangan

Kim Nam-joon (Hangul: 김남준; gumelar 12 Séptémber 1994; umur 26 taun),[2] Ogé katelah RM (baheula Rap Monster) mangrupikeun idola rapper sareng panyanyi sareng panulis lagu ti Koréa Kidul. Anjeunna mangrupikeun pamimpin sareng rapper utama na dari Boy Band asalna Koréa Kidul nyaéta Bangtan Boys, anu dibentuk dina naungan Big Hit Entertainment.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Han, Jin (Citakan:ISO date/en). "[라이프트렌드 유명인이 반한 한남동, 최고급 주거지로 뜬 이유"] (dalam bahasa ko). Korea JoongAng Daily. https://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=101&oid=025&aid=0002833392. Diakses pada August 17, 2018 
  2. "랩몬스터 프로필" (dalam Korean). Naver. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg