Jungkook

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jungkook
Jungkook, 2019
Ngaran asli전정국
GumelarJeon Jung-kook
1 Séptémber 1997 (1997-09-01) (yuswa 23)
Busan, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
PadumukanHannam-dong, Seoul, Korea Selatan[1]
PagawéanPenyanyi, penari, jeung produser rekaman
Karir musik
AliranK-Pop, Hip-hop, R&B, Rock, Ballad
Alat musikVokal
Taun aktip2013 - ayeuna
LébelBig Hit Entertainment
Maén diBangtan Boys
Korean name
Hangul전정국
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunJeon Jeong-guk
McCune-ReischauerChŏn Jŏng-guk
Tanda tangan
Hangeul.svg Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Jeon Jeong-guk (Hangeul: ;gumelar 1 Séptémber 1997; umur 23 taun) ogé katelah ngaran panggung Jungkook nyaéta penyanyi sareng anggota boy band asal Koréa Kidul nyaéta BTS atanapi Bangtan Boys, atanapi anjeun ogé tiasa nyauran éta Beyond The Scene, dibentuk ku Big Hit Entertainment dina 2013.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Han, Jin (Citakan:ISO date/en). "[라이프트렌드 유명인이 반한 한남동, 최고급 주거지로 뜬 이유"] (dalam bahasa ko). Korea JoongAng Daily. https://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=101&oid=025&aid=0002833392. Diakses pada August 17, 2018 

Tumbu luar[édit | édit sumber]