Jimin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Park Jimin
Park Jimin, 2019
GumelarPark Jimin
13 Oktober 1995 (1995-10-13) (yuswa 25)
Busan, Korea Kidul
KawarganagaraanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
PagawéanPenyanyi
Penari
Karir musik
AliranK-Pop
Hip-hop
R&B
Rock
Ballad
Alat musikVokal
Piano
Taun aktip2013 - ayeuna
LébelBig Hit Entertainment
Maén diBTS (Bangtan Boys)
Ramatlokahttp://bts.ibighit.com/ https://twitter.com/BTS_twt
Tanda tangan
Korean name
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Ji-min
Hangeul.svg Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Park Ji-min (Hangeul: [1]; gumelar 13 Oktober 1995; umur 25 taun) ogé katelah nami Jimin mangrupikeun salah sahiji anggota BTS atanapi Bangtan Sonyeondan anu asalna ti Koréa Kidul, kalayan posisi vokalis ( lead vocal ) sareng penari utama ("maenkeun penari")[2] anu aya di handapeun naungan agensi éta Big Hit Entertainment.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg