Jamie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ji-min
Profil
Native name박지민
NamiPark Ji-min
Nami lianJimin Park
Jamie Park
Baby J
Queen J[1]
Gumelar5 Juli 1997 (1997-07-05) (yuswa 23)
Daejeon, Korea Kidul
Aliran
Pacabakan
Taun aktip2012–ayeuna
LébelJYP Entertainment
Maén di
Jamie
Hangul박지민
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Ji-min
McCune-ReischauerPak Chimin

Park Ji-min (Hangul: 박지민, gumelar 5 Juli 1997; umur 23 taun), langkung dikenal salaku Jimin Park atanapi Jamie Park mangrupikeun penyanyi Koréa Kidul, anulis lagu sareng presenter. Anjeunna anggota duo 15&. Anjeunna mangrupikeun juara acara SBS K-pop Star usum munggaran.[2] Anjeunna ogé mangrupikeun MC di After School Club.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Music Access - Aron's Family". Arirang. 3 February 2015. Diakses tanggal 9 December 2015. 
  2. "15& Profile". http://15and.jype.com/profile.asp 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg