Kim Seok-jin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jin
Kim, 2019
Profil
Native name김석진
NamiKim Seok-jin
Gumelar4 Désémber 1992 (1992-12-04) (yuswa 28)
Gwacheon, Gyeonggi-do, Korea Kidul
Aliran
Pacabakan
Alat musikVokal
Taun aktip2013–ayeuna
Lébel
Maén di

Jin (ngaran aslina: Kim Seok Jin [1] 김석 진; gumelar 4 Désémber 1992; umur 28 taun) nyaéta panyanyi sareng panulis lagu ti Koréa Kidul.[2][3] Anjeunna mangrupikeun anggota pangkolotna sareng vokalis grup band di Koréa Kidul, BTS.[3] Salaku panulis lagu, anjeunna ngagaduhan lima lagu anu diakreditasi ku Asosiasi Hak Cipta Musik Korea.[4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "'S, "aku benar-benar tampan?"". Chosun Ilbo. 2015 4 30.
  2. "진 프로필". people.search.naver.com (dalam Korean). Naver. May 14, 2018. Diakses tanggal July 7, 2018. 
  3. a b Herman, Tamar (June 30, 2017). "Get to Know BTS: Jin". Billboard. Diakses tanggal July 7, 2018. 
  4. "Songs credited to JIN". komca.or.kr. Writers & Publishers ID: 10005243. Diakses tanggal July 5, 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg