Suka Mulia Bendahara, Bendahara, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Suka Mulia Bendahara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanBendahara

Suka Mulia Bendahara nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bendahara, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bendahara, Aceh Tamiang