Sukabakti, Tarogong Kidul, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukabakti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Tarogong Kidul

Sukabakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarogong Kidul, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg