Sukadana, Cibeureum, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukadana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCibeureum

Sukadana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeureum, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.