Sukadarma, Sukatani, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukadarma
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSukatani

Sukadarma nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg