Lompat ke isi

Sukajadi, Jampang Kulon, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukajadi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukajadi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanJampang Kulon

Sukajadi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Kulon, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.