Sukakarya, Sukakarya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukakarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSukakarya

Sukakarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukakarya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.