Sukakerta, Sukawangi, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSukawangi

Sukakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukawangi, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.