Sukaluyu, Cikadu, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCikadu

Sukaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikadu, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg