Sukamaju, Jampang Kulon, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamaju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanJampang Kulon

Sukamaju nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Kulon, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg