Sukamaju, Labuan, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukamaju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanLabuan

Sukamaju nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Labuan, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.