Sukamaju Baru, Tapos, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sukamaju Baru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Kacamatan Cimanggis

Sukamaju Baru nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Tapos, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg