Cimanggis, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cimanggis
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.76.02
Désa/kalurahan-

Cimanggis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kalurahan[édit | édit sumber]

  1. Cilangkap
  2. Cimpaeun
  3. Tapos
  4. Leuwinanggung
  5. Jatijajar
  6. Sukamaju Baru
  7. Curug
  8. Sukatani
  9. Harjamukti
  10. Cisalak Pasar
  11. Mekarsari
  12. Tugu
  13. Pasir Gunung Selatan

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]