Pasir Gunung Selatan, Cimanggis, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pasir Gunung Selatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Kacamatan Cimanggis

Pasir Gunung Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimanggis, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg