Sukamanah, Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamanah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKarangtengah

Sukamanah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg