Sukamanis, Kadudampit, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamanis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKadudampit

Sukamanis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadudampit, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg