Sukamelang, Cisalak, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanKasomalang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAminah

Sukamelang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisalak, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg