Sukamerta, Rawamerta, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukamerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanRawamerta

Sukamerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawamerta, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.