Lompat ke isi

Sukamukti, Cikijing, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukamukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukamukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCikijing

Sukamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikijing, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.