Sukamulya, Caringin, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCaringin

Sukamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg