Lompat ke isi

Sukanagara, Padahérang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukanagara
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Sukanagara
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPadahérang

Sukanagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padahérang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.