Sukapada, Cibeunying Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sukapada
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibeunying Kidul

Sukapada nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeunying Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg