Lompat ke isi

Sukaraja, Sindangkasih, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukaraja
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukaraja
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSindangkasih

Sukaraja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkasih, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.