Sukaratu, Bojongpicung, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukaratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanBojongpicung

Sukaratu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bojongpicung, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg