Sukareja, Balongan, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukareja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBalongan

Sukareja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Balongan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg