Sukasada, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sukasada
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.08.05
Désa/kalurahan-

Ari Sukasada nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81161.

Citakan:Sukasada, Buleleng