Sukasenang, Sindangkasih, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukasenang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSindangkasih

Sukasenang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkasih, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.