Sukasetia, Cisayong, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukasetia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCisayong

Sukasetia nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisayong, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg